EDUCATIE 18 februarie 2022

IȘJ Covasna: aproape 30 de candidați susțin vineri examen pentru funcțiile de director și director adjunct

de Covasna Media | 1601 vizualizări

Proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Covasna se va desfășura în centrul special de examen care va funcționa în cadrul Liceului Teoretic „Mikes Kelemen” din Sf. Gheorghe, în data de 18 februarie 2022. În urma etapei de evaluare a dosarelor de înscriere, au fost admiși toți cei 28 de candidați pentru a participa la proba scrisă din cadrul acestui concurs.

Accesul candidaților în săli se face în intervalul orar 8:00-8:45. Proba scrisă constă în rezolvarea unui test standardizat, timpul de lucru fiind de 120 de minute. Evaluarea testelor se va realiza în prezența candidaților și a observatorilor, după finalizarea rezolvării testului standardizat de către toți candidații.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie din momentul intrării în centrul special de examen și până la părăsirea acestuia.

Rezultatele vor fi afișate în ziua de 18 februarie 2022, după finalizarea evaluării, urmând ca, în perioada 18-19 februarie 2022 să fie înregistrate eventualele contestații. Rezultatele finale vor fi afișate în data de 22 februarie 2022.

Sursa foto: edupedu.ro/ Eval Miko | Dreamstime.com. 

Sursa: comunicat de presă Inspectoratul Școlar Județean Covasna.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.