EDUCATIE 21 martie 2012

Câștigătorii concursului „Alege! Este dreptul tău” au fost premiați

de Székely Emőke | 499 vizualizări

Ieri au fost premiați câștigătorii concursului „Alege! Este dreptul tău” organizat de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean. Șapte copii au participat la faza județeană a celei de a zecea ediții a concursului, dintre care primii doi clasați vor merge la sfârșitul lunii aprilie la faza națională a concursului, un fel de „olimpiadă” în domeniul protecției consumatorilor.

La concurs au participat elevi de la școlile cu profil economic din județ, care au în programa școlară ore de protecția consumatorilor: Grupul Școlar Constantin Brâncuși și Grupul Școlar Berde Áron din Sfântu Gheorghe și Grupul Școlar Apor Péter din Târgu Secuiesc. Participanții au avut de rezolvat un test grilă și de prezentat un eseu cu tema: Publicitate înșelătoare.

Rezultatele fazei județene a concursului sunt următoarele: locul I – Otilia Sabina Pasca (cl. a X-a, Grup Școlar Apor Peter, profesor coordonator Maria Onica), locul II – Liviu Trofin (cl. a XI-a, Grup Școlar Constantin Brâncuși, profesor coordonator Carmen Tordai). Pe locul III s-a clasat Daniel Alexandru Panchiosu, iar Ionuț Coman a primit mențiune. Ultimii doi elevi menţionaţi sunt elevi ai Grupului Școlar Constantin Brâncuși.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.