EDUCATIE 13 iunie 2018

Ateliere de leadership pentru elevii, studenții și antreprenorii covăsneni

de Geanina Lupșa | 762 vizualizări

Invitat special va fi un renumit profesor de la Harvard Kennedy School

PACT pentru România va organiza, în perioada 18-22 iulie 2018, la Brașov, prima şcoală de leadership civic și politic din România, Academia Lideri pentru Viitor, ce îl va avea drept invitat special pe unul dintre cei mai cunoscuți consultanți politici ai lumii contemporane, Steve Jarding. Atelierele vor fi dedicate elevilor, studenților, dar și antreprenorilor. Pentru eventualii beneficiari din județul Covasna vor fi alocate 28 de locuri.

Academia Lideri pentru Viitor îşi propune să dezvolte o nouă generaţie de lideri prin următoarele categorii de agenţi ai schimbării: ateliere pentru elevi, aflați în jurul vârstei majoratului,  ateliere pentru studenţi, atât în ţară cât şi în străinătate, ateliere pentru antreprenori, profesii liberale, profesionişti din orice domeniu.

Pentru regiunea centru, inclusiv pentru  județul Covasna, va fi alocat un număr de maxim 28 locuri pe fiecare tip de atelier.

Mai multe detalii despre înscrierea la cursuri și costurile de participare la Academia Lideri pentru Viitor puteţi găsi aici: http://www.lideripentruviitor.ro/.

„Ne rezervăm dreptul ca, în cazul unui număr mare de aplicații ale unor persoane pe profilul potrivit, să selectăm participanții inclusiv în ordinea cronologică a înscrierii”, arată un comunicat de presă al echipei PACT.

Academia Lideri pentru Viitor, care va avea loc în perioada 18-22 iulie la Braşov, este primul şi singurul proiect deschis de formare a unei noi generaţii de lideri în domeniile civic, economic şi public, care îşi asumă misiunea de a reduce decalajele dintre comunităţile din România şi cele din Uniunea Europeană, începând de azi.

Trainerii şi facilitatorii care vor fi prezenţi vor include antreprenori civici sau politici, experţi consacraţi sau reprezentanţi ai lumii academice și practicieni. Aceştia fac parte, la rândul lor, din categoria adevăraţilor lideri: nu cei care reuşesc să adune mulţi adepţi în jurul lor, ci cei care reuşesc să formeze alţi lideri.

PACT este o platformă civică și politică de centru–dreapta, care încurajează implicarea cetățenilor din țară și din diaspora în deciziile comunităților lor și promovează libertatea economică, dezvoltarea regională și consolidarea democrației românești în NATO și UE.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.