COMUNICATE 19 iunie 2011

Show extrem la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 1046 vizualizări
Motoare turate, cascadorii, flăcări şi multă adrenalină au caracterizat spectacolul echipei Extrem Cascaders Team. Cascadorii originari din Ungaria, România, Ucraina şi Slovacia au susţinut mai multe spactacole în judeţ, săptămâna trecută au fost la Târgu Secuiesc, apoi în weekend la Sfântu Gheorghe. Demonstraţiile spectaculoase au atras în parcarea Sălii Sporturilor în jur de 200 de spectatori, care au plătit biletul pentru a-l vedea printre

Motoare turate, cascadorii, flăcări şi multă adrenalină au caracterizat spectacolul echipei Extrem Cascaders Team. Cascadorii originari din Ungaria, România, Ucraina şi Slovacia au susţinut mai multe spactacole în judeţ, săptămâna trecută au fost la Târgu Secuiesc, apoi în weekend la Sfântu Gheorghe. Demonstraţiile spectaculoase au atras în parcarea Sălii Sporturilor în jur de 200 de spectatori, care au plătit biletul pentru a-l vedea printre alţii şi pe slovacul Raymond Stauber, cascadorul dublor din filmele Taxi 2, 3 şi din serialului de succes Cobra 11.

Organizatorul evenimentului, Szombati Edward, care este şi unul dintre protagoniştii spectacolului de 70 de minute, ne-a declarat că au mai fost în România, susţinând specatole la Braşov, Iaşi, Cluj Napoca, dar şi la Mamaia. Echipa ne-a mărturisit că a fi cascador nu este un lucru lipsit de risc, pericol sau de adrenalină, iar odată ce cineva prinde gustul cascadoriei, i se îmbibă în sânge, învârtitul în aer cu maşina şi trecerea prin flăcări devenind un mod de viaţă.

Spectatorii din Sfântu Gheorghe au avut parte de mersul maşinilor pe două roţi, de trecere prin foc iar unii, dintre cei mai curajoşi, au avut chiar ocazia să fie copiloţi şi să încerce sentimentul de a sta în maşina înclinată care merge pe două roţi.

Cei care nu au vrut să plătească 20 de lei pentru a sta pe marginea pistei improvizate s-au urcat pe acoperişurile blocurilor din împrejurimi. Cei mai uimiţi au fost copiii, dar şi adulţii care au participat la show au spus că acesta a meritat banii pentru că de obicei văd aşa ceva numai în filme. Andrei, un tânăr student, ne-a spus că atunci când a văzut astfel de reprezentaţii la televizor, a crezut că sunt trucate, dar acum s-a convins că întra-adevăr există temerari care sfidează logica, frica şi legile fizicii. Spectacolul a avut loc cu sprijinul Primăriei Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

COMUNICATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
arpi, 20 iunie 2011
Mare circ mare, tărăboi in toata regula. Ce cascadori? Cascadori au fost spectatori care au stat la margine :) Asa ceva se organizează pe o suprafata mai mare sa asiguri spectatorilor siguranta citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.