COMUNICATE 1 februarie 2011

Petrecere Salsa la Sfântu Gheorghe

de Monica Vrânceanu | 809 vizualizări
Pe 5 februarie, Sfântu Gheorghe va fi gazda primei petreceri de Salsa, un eveniment organizat de Club Salsa Picante Brașov, care în ultimele săptămâni a creat aici o trupă de salsa formată din iubitorii acestui dans. Trupa de la Sfântu Gheorghe s-a format după ce mai mulți tineri dornici de a învăța acest dans au descoperit Clubul Salsa Picante de la Brașov și au cerut ca cei de acolo să vină și la Sfântu Gheorghe pentru

Pe 5 februarie, Sfântu Gheorghe va fi gazda primei petreceri de Salsa, un eveniment organizat de Club Salsa Picante Brașov, care în ultimele săptămâni a creat aici o trupă de salsa formată din iubitorii acestui dans.

Trupa de la Sfântu Gheorghe s-a format după ce mai mulți tineri dornici de a învăța acest dans au descoperit Clubul Salsa Picante de la Brașov și au cerut ca cei de acolo să vină și la Sfântu Gheorghe pentru a preda cursuri de salsa. Astfel, doi dintre profesorii de dans ai Clubului de la Brașov, Andreea Neagu și Adrian Staicu, vin în fiecare săptămână la Sfântu Gheorghe, unde au format deja o trupă care-și va încheia cursurile în următoarele zile, momentul urmând a fi marcat cu o super-petrecere ce va avea loc la finele acestei săptămâni la restaurantul Bistro.

”Salsa este un mod foarte plăcut de relaxare, prin care poți cunoaște oameni noi cu care dansezi fără a ține cont de reguli. Salsa în sine este un dans popular din America Latină, deci este un dans accesibil care este la îndemâna oricui, chiar și acelora care, la prima vedere, nu ar avea nimic în comun cu dansul. Ceea ce e cel mai frumos la acest dans este că are mișcări atât de multe, încât ele pot deveni mereu altele, atunci când sunt exersate cu parteneri diferiți”, spune Andreea Neagu.

Cei doi profesori de salsa veniți de la Brașov se ocupă de predarea acestui dans de trei ani, iar înainte de a face asta, Andreea a făcut foarte mulți ani dans sportiv. Pentru că lecțiile de salsa au prins atât de bine la Sfântu Gheorghe, Club Salsa Picante va începe noi cursuri pe 9 februarie. Până atunci însă, toți cei care vor să se distreze și să se bucure o seară întreagă de dinamismul dansurilor salsa, sunt așteptați în seara de 5 februarie la restaurantul Bistro.

Cei de la Club Salsa Picante sunt cunoscuți în țară și în afara acesteia pentru spectacolele deosebite pe care le oferă, atât în cadrul unor evenimente oficiale cât și la petreceri private. Club Salsa Picante Brașov a organizat, în urmă cu câteva săptămâni, Congresul Național de Salsa, acesta fiind prezentat, în mare parte, de cunoscutul om de televiziune și formator de salsa Wilmark. La Congres au luat parte peste 1500 de dansatori de salsa din țară și din străinătate, în cadrul acestuia fiind organizate nu doar petreceri cu dans ci inclusiv cursuri.

Distribuie articolul:  
|

COMUNICATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
fazakas sandor imre, 3 februarie 2011
petrecerea este la restaurant BASTION, vizavi de BRD.!!!!!! de la ora 21,00, sambata, 5 februarie (in articol a aparut restaurant Bistro)
kiss zoltan, 2 februarie 2011
haideti cu toti o sa fie fain :) Bastion sambata seara la etaj
cecile, 1 februarie 2011
suuuper. petrecere salsa. unde????
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.