COMUNICATE 31 august 2018

Finalizarea proiectului „Creșterea competitivității economice a SC. TERRA-COM SRL prin achiziționarea de echipamente noi”

de Covasna Media | 2280 vizualizări

Proiectul  “Creșterea competitivității economice a SC. TERRA-COM SRL prin achiziționarea de echipamente noi , cod MySMIS 103001, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către SC. TERRA-COM SRL și are o valoare totală de 235.597,79 de lei, din care 145.944,08 de lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este s-a derulat în perioada 04.10.2017 - 31.08.2018.

Obiectivul proiectului este  dezvoltarea activităţii SC TERRA-COM SRL prin achiziţionarea de echipamente performante în vederea diversificării gemei de servicii şi sporirii caracterului inovator pentru serviciile prestate precum și consolidarea poziţiei de piaţă a acesteia. Societatea a fost înființată în 1993 și la momentul actual activitatea principală desfășurată este: „Lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat.”Prin acest proiect societatea a achiziționat 23 echipamente noi, a creat un nou loc de muncă  și a angajat o persoană în cadrul firmei în vederea majorării numărului de comenzi acceptate si onorate ale firmei datorită reducerii timpului de executare a lucrărilor, contribuind astfel la creșterea economică a firmei.

La nivel local, impactul proiectului constă în creșterea competitivității sectorului economic al serviciilor de la nivelul Municipiului Odorheiu Secuiesc; îmbunătățirea nivelului de trai pentru persoana nou-angajată prin oferirea posibilității de realizare a veniturilor salariale; contribuția la bugetul local prin impozite si taxe.

                        Date de contact beneficiar:

                   Municipiul Odorheiu Secuiesc, Str. Bethlen Gabor, nr.39

terracomsrlhr@gmail.com, Tel. 0266206370

Distribuie articolul:  
|

COMUNICATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.