COMUNICATE 14 martie 2011

Colectaţi separat şi câştigaţi!

de Covasna Media | 821 vizualizări
În perioada 19 martie - 12 mai la Centrul de colectare selectivă din str. Teller Ede nr. 2 (fosta Energiei) din Sfântu-Gheorghe se organizeză acţiunea de colectare a deşeurilor selective. Zilnic între orele 8-20 se colectează următoarele tipuri de deşeuri: hârtie, plastic, sticlă, textile, deşeuri de ambalaje metalice, deşeuri voluminoase, tuburi fluorescente, baterii şi acumulatori cu plumb, uleiuri şi grăsimi comestibile

În perioada 19 martie - 12 mai la Centrul de colectare selectivă din str. Teller Ede nr. 2 (fosta Energiei) din Sfântu-Gheorghe se organizeză acţiunea de colectare a deşeurilor selective. Zilnic între orele 8-20 se colectează următoarele tipuri de deşeuri: hârtie, plastic, sticlă, textile, deşeuri de ambalaje metalice, deşeuri voluminoase, tuburi fluorescente, baterii şi acumulatori cu plumb, uleiuri şi grăsimi comestibile, anvelope scoase din uz.

Mai multe deşeuri predate, mai mare şanse de câştig! Premiile acordate sunt: recipienţi de compostare (15 buc.) şi sistem de pre-sortare deşeuri (15 buc.)

Regulamentul jocului, lista cu cantităţile pe tipuri de deşeuri şi informaţii suplimentare se pot obţine pe site-ul www.tega.ro sau la nr. de telefon: 0267-310123 sau 0367-401911.

Fiţi prieteni cu mediul - colectaţi separat uleiul ars!

Sâmbătă, 19 martie, între orele 10-14 se organizează acţiunea de colectare a uleiului folosit de uz casnic. Acţiunea va avea loc la Piaţa Ceentrală din Sf. Gheorghe (în faţa sediului societăţii).

Cantităţile de ulei folosit se pot preda la Centrul de colectare din str. Teller Ede nr. 2 (fosta Energiei) în zilele lucrătoare între orele 8-20.

Talcioc în Piața Centrală

În data de 19 martie între orele 10-14 în Piaţa centrală (în faţa restaurantului Kankalin) S.C TEGA S.A organizează talcioc pentru persoane fizice (persoanele juridice nu pot participa).

Administraţia pieţelor va asigura gratuit locurile (20 de mese) pentru cei care vor să participe. Cei interesaţi sunt rugaţi să rezerve locurile la adresa de mail office@tega.ro cel târziu până la data de 18 martie, ora 14:00.

Sunt aşteptaţi toţi cei interesaţi ! Talciocul va fi organizat în a treia sâmbătă în fiecare lună.

Informaţii suplimentare se pot obţine pe site-ul www.tega.ro sau la nr. de tel. 0367-401911 sau 0267-351897.

Distribuie articolul:  
|

COMUNICATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
gigi, 16 martie 2011
Uleiul a devenit foarte scump. Cred ca il refolosim. Totusi nu pot sa inteleg de ce uleiul vegetal este considerat deseu periculos???
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.