COMUNICATE 10 octombrie 2019

Anunț începere proiect ”Creşterea calităţii arhitectural-ambientale, reabilitare termică Şcoala Gimnazială Gödri Ferenc structura GPP Árvácska”

de Covasna Media | 5141 vizualizări

Proiectul ”Creşterea calităţii arhitectural-ambientale, reabilitare termică Şcoala Gimnazială Gödri Ferenc structura GPP Árvácska”, Romulus Cioflec nr. 14 din Municipiul Sfântu Gheorghe”, cod MySMIS 117733, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către UAT Municipiul Sfântu Gheorghe și are o valoare totală de 2.141.660,86 lei din care 2.003.205,09 reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 16.06.2014 - 30.10.2020.

Obiectivul general al proiectului este creșterea standardului de viață a locuitorilor din Municipiul Sfântu Gheorghe, prin sprijinirea trecerii la o economie cu emisii reduse de carbon în infrastructurile publice din oraș, și prin îmbunătățirea calității infrastructurii educaționale cu gestionarea inteligenta a energiei, și utilizarea acestuia din surse regenerabile, prin creșterea eficienței energetice la Grădinița cu program prelungit “Árvácska”.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

Ø Îmbunătăţirea calităţii sistemului energetic ce determină scăderea consumului anual de energie primară la grădiniţa Árvácska cu cel puţin 30% faţă de consumul iniţial.

Ø Reducerea emisiilor poluante şi combaterea schimbărilor climatice prin reducerea emisiilor de CO² generate de transportul şi consumul de energie cu cel puţin 30% pe an, determinat prin utilizarea eficientă a resurselor de energie şi diversificarea surselor de producere a energiei la grădiniţa Árvácska.

 Ø Asigurarea condiţiilor de confort interior prin îmbunătăţirea condiţiilor de igienă şi a confortului termic la grădiniţa “Árvácska” printr-o clădire reabilitată termic şi arhitectural.

Ø Eficientizarea generării, livrării şi consumului energiei prin introducerea celor două surse noi de energie regenerabilă.

Date de contact beneficiar:

Municipiul Sfântu Gheorghe

 Str. 1 Decembrie 1918 nr. 2,

 judeţul Covasna, cod poştal 520008, România

Tel: 0267316957 Fax: 0267311243 Mail: info@sepsi.ro

Distribuie articolul:  
|

COMUNICATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.