COMUNICATE 14 iulie 2023

Anunț de presă privind începerea proiectului PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!

de Covasna Media | 5973 vizualizări

Beneficiarul UAT MUNICIPIUL TÂRGU SECUIESC anunță lansarea proiectului cu titlul Infrastructură pentru transport verde – piste pentru biciclete, parteneriatul Municipiul Târgu Secuiesc – Comuna Cătălina, județul Covasnaconform contractului de finanțare nr. 141509/14.12.2022, cod proiect C10-I1.4-606 în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C10 Fondul Local,  Operațiunea I1.4 – Asigurarea infrastructurii pentru transport verde – piste pentru biciclete la nivel local/metropolitan.

 

Obiectivul general al proiectului Infrastructură pentru transport verde – piste pentru biciclete, parteneriatul Municipiul Târgu Secuiesc – Comuna Cătălina, județul Covasna este de realizarea unei piste de biciclete care să asigure legătura între municipiul Târgu Secuiesc și localitatea Cătălina și racordarea acesteia la rețeaua de biciclete existentă sau în curs de realizare în municipiul Târgu Secuiesc și în zona peri urbană a acestuia, facilitând accesul bicicliștilor din zona urbană funcțională la obiective de interes local. Proiectul se derulează pe o perioadă de 12 luni, în intervalul decembrie 2022 – decembrie 2023.

 

Impactul investiției la nivelul localității va fi unul semnificativ deoarece implementarea proiectului va conduce la realizarea a unei piste de biciclete, în lungime de 2.715 m care va lega municipiul Târgu Secuiec cu localitatea Cătălina, pentru a facilita circulatia cu biciclete care va duce la reducerea poluării și imbunătățirea atractivității localităților.

Valoarea totală a proiectului este 2.489.655,53 lei.

 

 

 

Persoană de contact:

Nume: Bartha János

Email: janos.bartha@kezdi.ro

Telefon: 0730 600 286

Distribuie articolul:  
|

COMUNICATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.