CULTURA 28 octombrie 2019

Variations: No.1

de Covasna Media | 1042 vizualizări

Premieră la Studio M

Trupa Studio M se pregătește pentru a doua premieră a stagiunii curente. Regia și coregrafia spectacolului este semnată de Ermira Goro, fosta interpretă a trupei britanice DV8 Physical Theatre. Premiera va avea loc pe 30 octombrie, miercuri de la ora 18 la Studioul de Dans Háromszék. Spectacolul se joacă și în cadrul Festivalului FLOW3, pe data de 13 noiembrie.

Numele coregrafei Ermira Goro nu este necunoscut în rândul publicului din Sfântu Gheorghe, artista a fost prezentă la cea de-a doua ediție a Festivalului FLOW din 2017, în producția Dandelion (Onassis Cultural Centre). Fosta dansatoare a trupei DV8 Physical Theatre revine acum la Studio M în calitate de coregraf, regizor. Variations: No.1 explorează posibilitățile cunoașterii și ale autocunoașterii prin limbajul teatrului fizic.

În fiecare zi oamenii îşi formează impresii despre alții într-o clipă. Într-o lume în care primele impresii sunt adesea impresii finale, în care oamenii nu au timp sau interes să cunoască pe cineva dincolo de această primă impresie, cum vor influența chiar și cele mai mici interacțiuni modul în care vom fi percepuți? – întreabă artista.

Realizarea producției este susținută de Fundația Bethlen Gábor. Concept, regie și costume:  Ermira Goro, coregrafie: Ermira Goro și interpreții, compozitor: Stavros Gasparatos, light design: Vaggelis Mountrichas, consultant dramaturgie: Márton Imola. Interpreți: László Bajkó, Katalin Gáll, Emília Polgár, László Szekrényes, Attila Veres Nagy.

Premiera spectacolului va avea loc pe 30 octombrie, miercuri de la ora 18:00 la Studioul de Dans Háromszék. Biletele sunt disponibile la Biroul de Organizare din Sfântu Gheorghe și pe www.biletmaster.ro. Spectacolul va fi programul de deschidere al Festivalului Internațional de Teatru Mișcarea FLOW3 pe 13 noiembrie de la ora 19:00 la Studioul de Dans.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.