CULTURA 7 decembrie 2020

Un serviciu nou la Biblioteca Județeană: Traista cu cărți

de Covasna Media | 1011 vizualizări

Se apropie sărbătorile de iarnă, când, de obicei, este mai mult timp liber, iar o modalitate excelentă pentru a-l petrece o reprezintă cititul. În această perioadă, Biblioteca Județeană „Bod Péter” din Sf. Gheorghe dorește, în mod și mai accentuat, să-și îndemne publicul la lectură, prin lansarea programului intitulat „Traista cu cărți”.

Este vorba de un serviciu adițional nou, prin care, începând cu data de 7 decembrie 2020 și până la sfârșitul anului, biblioteca împrumută cititorilor săi de toate vârstele pachete compuse din 9 cărți, cu termenul de restituire prelungit până la 15 ianuarie 2021. Pachetele pot fi preluate de la sediul instituției, pe bază de programare prealabilă, respectiv biblioteca își asumă și livrarea la domiciliu a acestora pe teritoriul municipiului Sf. Gheorghe, până la poartă sau ușa scării de bloc.

În „traistă” veți primi titlurile solicitate de Dvs., ori, dacă ne semnalați doar tipul de lectură sau tematica dorită, bibliotecarii noștri vă vor recomanda / alege titluri disponibile în colecție. Pentru căutare în oferta noastră de lectură, vă invităm să consultați catalogul bibliotecii la adresa online.kmkt.ro (acesta poate fi accesat și de pe site-ul nostru, la adresa www.kmkt.ro). Pe site, apăsând pe butonul „Titluri noi în colecție”, găsiți o selecție tematică din achizițiile recente, și tot pe site, respectiv pe pagina de Facebook a bibliotecii publicăm recomandări de lectură dintre cărțile noastre mai vechi și mai noi.

Așteptăm solicitările Dvs., respectiv puteți afla celelalte informații funcționale despre acest serviciu la adresa kolcsonzo@kmkt.ro și la numărul de telefon 0267-312133, în zilele de lucru, între orele 9-15.

Biblioteca Județeană „Bod Péter”

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.