CULTURA 14 septembrie 2021

Un concert jubiliar deschide Târgul de Toamnă și Recolta Culturală

de Covasna Media | 875 vizualizări

Pe 16 septembrie, de la ora 18:00, formația Folker, care aniversează 20 de ani de existență, va susține un concert în Parcul Memorial '56, în curtea Liceului de Artă Plugor Sándor”.

Pentru membrii ansamblului Folker, atât individual, cât și colectiv, este important să păstreze valorile tradiției populare maghiare și să le transmită generațiilor viitoare. Ansamblul format din opt membri este implicat de mai mulți ani în predarea muzicii pentru copii și adulți, dar și a cântecului popular. În timpul spectacolului festiv, cei interesați sunt invitați să cânte și să danseze împreună.

Membrii actuali ai ansamblului sunt Éva Benkő (basm, voce), Ildikó István (voce, dans), Szabolcs Csibi (contrabas, percuție), István Kelemen (vioară, cobalt), Zsolt Lőrinczi (cobalt, violă), Róbert Melkuhn (flaut, kaval) și Pál Mihály (vioară).

Concertul este gratuit, dar numărul de locuri este limitat. Rezervările se fac în limita numărului de locuri disponibile. Participarea la eveniment este supusă reglementărilor sanitare în vigoare.

Organizatori: Casa de Cultură Kónya Ádám, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.