CULTURA 27 octombrie 2017

Trupa Osonó îşi continuă turneul de educaţie teatrală

de Covasna Media | 675 vizualizări

Între 25-30 octombrie, spectacolul Chipul din oglinda apei va fi prezentat în patru orașe: Sighetu Marmației, Miercurea Nirajului, Sovata și Brașov. Turneul de educație prin teatru, precum şi dezbaterile și atelierele cu tinerii sunt observate şi analizate de un sociolog, care realizează un studiu despre tineri, pornind chiar de la problemele ridicate de spectacol.

Spectacolul documentar regizat de Fazakas Misi a experimentat formula de teatru documentar, pe urmele problemelor copiilor singuratici, ale părinţilor neajutoraţi şi ale tinerilor vulnerabili. Pornind pe urmele acestor probleme, membrii Trupei au trecut prin filtrul unor lungi dezbateri toate realităţile descoperite, rezultând în final un scenariu comun pe care s-a construit spectacolul.

Programul turneului:

25 octombrie, miercuri ora 13: Sighetu Marmației, Liceul Teoretic Leőwey Klára

26 octombrie, joi ora 12: Miercurea Nirajului, Liceul Teoretic Bocskai István

27 octombrie, vineri ora 14: Sovata, Casa se cultură Domokos Kázmér

30 octombrie, luni ora 19: Brasov, Centrul Cultural Reduta

Turneul este co-finanțat de Administraţia Fondului Cultural Naţional care precizează că Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia acestei instituţii. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.