ACTUALITATE 4 iulie 2024

Accident între două microbuze, pe strada Constructorilor

de Iulia Drăghici - Taraș | 1878 vizualizări

Două microbuze au fost implicate joi într-un accident care a avut loc pe strada Constructorilor din Sfântu Gheorghe. Două persoane au ajuns la spital. 

Cele două victime au 21, respectiv 36 de ani. 

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat de 36 de ani a condus un microbuz pe strada Constructorilor, dinspre DN 13E spre strada Lt. Păiș David. În dreptul unei brutării, acesta a efectuat viraj stânga în timp ce un alt microbuz, condus în aceeași direcție de un bărbat de 52 de ani, s-a angajat în depășirea sa, rezultând coliziunea celor două vehicule. 

În urma accidentului, ocupanții autoturismelor au fost evaluați medical la fața locului, iar în cazul unei tinere de 21 de ani și a unui bărbat de 36 de ani, pasageri în microbuzul condus de bărbatul de 52 de ani, a fost necesară transportarea la spital pentru continuarea investigațiilor de specialitate”, a informat IPJ Covasna. 

Primele analize de la fața locului au arătat că niciunul dintre șoferi nu era băut. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 14:50. Pe timpul efectuării investigațiilor, circulația s-a desfășurat alternativ, pe un sens, cu dirijarea polițiștilor.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă, pentru a clarifica toate circumstanțele legate de producerea accidentului. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.