CULTURA 29 ianuarie 2018

Teatrul Independent Osonó și realitatea virtuală ca mijloc pedagogic

de Covasna Media | 791 vizualizări

Teatrul Independent Osonó, recent calificat ca Registered Talent Point, încearcă a se conecta la sistemul de comunicare al lumii de azi prin produse Sony de ultimă generație, pe care le valorifică drept mijloace pedagogice în relaţie cu tinerii implicaţi în proiectele sale artistice şi educaţionale.

În acest sens şi în calitate de Registered Talent Point / Punct European destinat Talentelor, Teatrul Osonó Osonó a câștigat fonduri în cadrul unui Program al Ministerului Resurselor Umane din Ungaria, cu un Proiect care i-a permis următoarele achiziţii: o pereche  de ochelari pentru realitatea virtuală Sony Play Station de ultimă generație, o consolă PS4, o cameră cu senzor de mișcare și sensori move.

Aparatele au fost achiziţionate cu scopul de a completa metodele pedagogice non-formale din procesul de descoperire şi sprijinire a tinerelor talente, metode non-formale care sunt promovate de Fazakas Misi – conducătorul şi regizorul Trupei Osonó, şi de Mucha Oszkár – conducătorul Secției de Teatru de la Liceul de Arte Plugor Sándor din Sf. Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.