CULTURA 19 noiembrie 2021

Teatrul „Andrei Mureșanu” aduce spectatori din București la spectacolul „Richard III”

de Mirela Cara Dragu | 2220 vizualizări

Lansat în luna noiembrie la Teatrul „Andrei Mureșanu”, spectacolul „Richard III” în regia lui Eugen Gyemant s-a bucurat de foarte mare succes în rândul publicului local. De aceea, echipa teatrului din Sf. Gheorghe a decis să le ofere și spectatorilor din alte localități posibilitatea de a vedea cea mai nouă producție TAM. Primii turiști culturali care vor ajunge în reședința Județului Covasna cu acest scop sunt bucureștenii. 

Inițiativa de a aduce spectatori din București sau alte orașe din țară nu este una nouă pentru Teatrul „Andrei Mureșanu”, recunoscut pentru eforturile susținute pe care le face în dezvoltarea și diversificarea continuă a publicului căruia i se adresează. Din cauza contextului pandemic în care se desfășoară viața culturală de la noi, astfel de inițiative nu au mai putut fi puse în aplicare din 2020 încoace. Odată cu introducerea unor prevederi clare privind accesul publicului în sălile de spectacol, care oferă o oarecare marjă de siguranță, turismul cultural redevine posibil, iar TAM profită din plin de asta. 

Astfel, instituția va trimite vineri, 17 decembrie, un autocar la București pentru a transporta spectatorii către sala de spectacole. Acesta va pleca la ora 10:00, din fața Teatrului Național București către Sf. Gheorghe, iar la ora 21:00, în aceeași seară, din Sf. Gheorghe, înapoi la București. 

Deplasarea are o valoare totală de 160 de lei și acoperă costurile pentru transport dus-întors, acces în sala de spectacol și un prânz tradițional.

Persoanele interesate își pot face rezervare pentru locuri pe mail, la adresa: pr@tam.ro, până cel târziu la data de 15 decembrie. În excursie vor putea participa numai persoanele cu certificat verde, limita maximă fiind de 30 de locuri.  

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.