CULTURA 21 aprilie 2022

Schimbări de program în cadrul manifestărilor culturale românești cuprinse în Programul Zilelor Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 1090 vizualizări

Organizatorii manifestărilor culturale românești cuprinse în Programul Zilelor Sfântu Gheorghe, ediția 2022 (23 aprilie – 1 mai), fac următoarele precizări:

1. Lansarea volumului Ioan Lăcătușu, „În centru la Sân-Georgiu”. Românii din Sfântu Gheorghe, județul Covasna va avea loc în data de 26 aprilie la Muzeul Spiritualității Românești de la Catedrala Ortodoxă – Paraclis Episcopal din Sfântu Gheorghe, la ora 17 (nu la sediul Afacov Consulting Group, așa cum a fost inițial stabilit).

2. Expoziția și prezentarea de carte Rodica Costache şi Alina Ciorici Costache va avea loc în data de 28 aprilie la Muzeul Spiritualității Românești de la Catedrala Ortodoxă – Paraclis Episcopal din Sfântu Gheorghe, la ora 17 (nu la sediul Afacov Consulting Group, așa cum a fost inițial stabilit).

Iubitorii de istorie și cultură românească sunt așteptați cu drag la instituția, înființată în anul 1993, din inițiativa Ligii Cultural-Creștine „Andrei Șaguna”, unde, în decursul anilor, au fost organizate principalele manifestări de cuget și simțire românească.

Biroul de presă al Centrului European de Studii Covasna-Harghita

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.