CULTURA 28 februarie 2018

Reprezentaţii ale trupei Studio M în Serbia, la începutul lui martie

de Covasna Media | 723 vizualizări

Între 4 și 8 martie Studio M din Sfântu Gheorghe va juca două spectacole în două orașe din Serbia: spectacolul Pomană (regia: Pál Frenák, coproducție Studio M & Compagnie Pal Frenak) în Novi Sad, respectiv producția Lift – boys will be boys (coregrafia: Ferenc Fehér) în Subotica.

Producția Pomană explorează un festin imaginar unde totul e ascuns, dar în același timp vizibil,  prezintă  o rețea complexă a relaţiilor umane prin condiții trecute sub tăcere. Coregrafia îmbină stilul de dans inedit al lui Pál Frenák și limbajul semnelor din care rezultă un joc al mișcărilor lineare și spirale. Spectacolul se joacă pe 6 martie (marți) în Teatrul Novi Sad de la ora 19, cu sprijinul Ministerului Resurselor Umane din Ungaria (EMMI).

Cel mai recent spectacol în regia lui Ferenc Fehér, Lift – boys will be boys este a patra colaborare a coregrafului cu Studio M.

Spațiul de joc îngust oferă o atmosferă dinamică și o experiență intensivă atât pentru cei trei interpreți, Deák Zoltán, Szekrényes László și Veres Nagy Attila, cât și pentru spectatori. Reprezentaţia va avea loc în 7 martie (miercuri) la Teatrul Kosztolányi Dezső din Subotica, de la ora 19:30.

Activităţile trupei pot fi urmărite pe pagina web oficială (https://www.m-studio.ro/ro) și pe pagina Facebook (https://www.facebook.com/MovementTheater.mstudio/ ).

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.