CULTURA 30 ianuarie 2018

Proiecții cu sala plină, spectacole și prezentări de succes în weekendul aniversar al Cinematografului Arta

de Covasna Media | 786 vizualizări

Weekendul aniversar al Cinematografului Arta a înregistrat un mare succes. Programul diversificat, care a inclus prezentare de filme, întâlnire cu publicul, prezentare de carte, concert și maraton de film nu s-a adresat doar publicului loial cinematografiei, ci a oferit posibilitatea ca o audiență mai largă să aibă unde să facă cunoștință, să se împrietenească cu lumea filmului și cu vizionarea de filme la cinema.

Filmul, cinematografia locală din Covasna a fost prezentă în mod accentuat în oferta de la sfârșitul săptămânii, weekendul începând cu două filme documentare locale, „Tehenesek“ (Oameni și vaci) și „Emlékmű helyett“ (În loc de monument) prelucrând teme secuiești prin munca unor experți locali în filme.

Prezentarea filmului „A Viszkis“ (Banditul Whisky) a înregistrat un adevărat succes, biletele vânzându-se în câteva ore de la publicare, motiv pentru care, acest film va rula și în săptămânile următoare, oferind astfel posibilitatea publicului să vizioneze filmul.

Întâlnirea cu Banditul Whisky, Ambrus Attila, a avut același succes, astfel că, având în vedere numărul mare de persoane interesate, a fost organizată în sala de conferințe a Colegiului Székely Mikó.

Echipa Cinema Arta dorește să le mulțumească și pe această cale publicului pentru interesul acordat, cât și pentru faptul că în ultimul an a avut pentru cine a proiecta filmele din ofertă și își așteaptă publicul cu drag și în al doilea an de existență.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.