CULTURA 27 martie 2013

„Poziţia copilului”, proiectat la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 1094 vizualizări

Spectatorii vor putea să intre în dialog cu regizorul şi actorii filmului premiat cu Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin

Asociaţia de Tineret Ecou, în parteneriat cu Centrul de Cultură Arcuş, are onoarea să prezinte la Sfântu Gheorghe, cu participarea extraordinară a echipei, filmul „Poziţia copilului”, pelicula care a stârnit furori după ce a primit în acest an Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin.

Pelicula va fi proiectată în Sala Mare a Teatrului din Sfântu Gheorghe, pe data de 12 aprilie, începând cu ora 21, urmând ca după vizionare spectatorii să poată intra în dialog cu regizorul şi cu actorii. Bineînţeles, nu va lipsi nici sesiunea de autografe. Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei, iar biletele pot fi procurate de la Biroul de Evenimente Culturale sau pot fi rezervate prin telefon la numărul 0753431421.

„Suntem mai mult decât onoraţi că putem aduce la Sfântu Gheorghe cel mai apreciat film românesc din ultima perioadă şi, mai mult decât atât, pe protagoniştii care au stat la baza acestui reper din industria cinematografică din ţara noastră. Sperăm ca publicul covăsnean să aprecieze calitatea filmului care a produs o performanţă extraordinară la Berlin!”, a declarat Alexandru Ujvarosi, preşedintele Asociaţiei Ecou.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.