CULTURA 27 septembrie 2010

O nouă stagiune la TAM

de Covasna Media | 550 vizualizări
Teatrul Andrei Mureşanu îşi deschide stagiunea 2010 - 2011, marţi, 28 septembrie, de la ora 19 cu spectacolul „Poveşti de familie”. Spectacolul este o incursiune în lumea poveştilor. Dar nu oricare poveşti, ci acelea spuse în familie. Şi nu poveştile citite seara copiilor pentru a-i legăna spre somn, ci acelea nerostite, nemăsurate cu înţelepciunea, neîmblânzite de inteligenţa emoţională, dar care pătrund adânc în

Teatrul Andrei Mureşanu îşi deschide stagiunea 2010 - 2011,  marţi, 28 septembrie, de la ora 19 cu spectacolul „Poveşti de familie”. Spectacolul este o incursiune în lumea poveştilor. Dar nu oricare poveşti, ci acelea spuse în familie. Şi nu poveştile citite seara copiilor pentru a-i legăna spre somn, ci acelea nerostite, nemăsurate cu înţelepciunea, neîmblânzite de inteligenţa emoţională, dar care pătrund adânc în orice suflet pur de copil, lăsându-şi acolo colţii pentru o întrebuinţare ulterioară. Un spectacol nerecomandat copiilor sub 16 ani, „Poveşti de familie” este regizat de Cristian Ban şi îi are în distribuţie pe actorii Sebastian Marina, Daniel Rizea, Claudia Ardelean, Fatma Mohamed.

Pentru rezervări şi detalii suplimentare: 0267-315.324.

Îngerii pun întrebări trăsnite

Când ne-am depărtat de ea, copilăria abia se mai vede, aşa, ca o planetă minuuusculă, rătăcită-n Univers.  Toţi oamenii mari vin de pe planeta asta minusculă, de acolo vine şi Mirela Bucur de mână cu Micul Prinţ al lui Antoine de Saint-Exupéry, în care ea a  recunoscut un înger. Ei da, chiar aşa, un înger!

Dacă vreţi să aflaţi cum putem recunoaşte un înger, veniţi la spectacolul “copiilor de odinioară” de la Teatrul Andrei Mureşanu! Cică un înger se recunoaşte după întrebările lui trăsnite. Iar dacă mergem pe urmele întrebărilor trăsnite ajungem la lucrurile care contează cu adevărat în viaţă - lucruri care NU SE VĂD.

Aha! - înseamnă că şi oamenii mari, care nu-şi mai pot vedea copilăria, se pot întoarce pe planeta ei, pe urmele întrebărilor trăsnite ale Micului Prinţ (Ion Fiscuteanu Jr.),  care le-a dezbrăcat sufletele prietenilor săi: Floarea şi Omul de afaceri (Mona Codreanu), Regele şi Vanitosul/Beţivul (Nae Croitoru), Geograful, Acarul şi Vânzătorul de pastile (Daniel Rizea), Vulpea (Duţa Guruianu), Pilotul (Sergiu Aliuş).

Premiera spectacolului “Îngerul si Floarea”, spectacol adaptat şi regizat de Mirela Bucur, va avea loc miercuri, 29 septembrie, ora 18.00.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.