CULTURA 23 decembrie 2021

Mulțumiri pentru o faptă creștină în Ajunul Crăciunului

de Covasna Media | 1933 vizualizări

În preajma Sărbătorii Nașterii Domnului, Centrul European de Studii Covasna-Harghita și Centrul Ecleziastic de Documentare „Mitropolit Nicolae Colan” din Sfântu Gheorghe, sub genericul „O faptă creștină în Ajunul Crăciunului”, au organizat o colectă de jucării pentru copiii din familii cu posibilități materiale modeste.

Demersul nostru s-a bucurat de un ecou peste așteptări. Astfel s-a reușit strângerea unui mare număr de jucării dăruite cu generozitate. Un gest emoționant l-a constituit vizita copiilor de la Grădinița „Csipike”, care au adus daruri din jucăriile lor, învățând de la această vârstă fragedă bucuria de a dărui.

La reușita inițiativei noastre au contribuit numeroși donatori, din rândul cărora menționăm pe voluntarii dr. Claudia Bândea, Ioana Vișniuc-Lăcătușu, Săndica Borchină, Ana Broanăr ș.a.

Jucăriile au fost distribuite copiilor de la Grădinițele din Vâlcele, Hetea și Araci precum și celor de la Centrul de zi pentru copilul neglijat din Sf. Gheorghe. 

Mulțumind tuturor celor care au dăruit jucării copiilor, le dorim sărbători binecuvântate alături de toți cei dragi! Bunul Dumnezeu să le răsplătească generozitatea și să-i aibă în grija Sa divină! 

La mulți și binecuvântați ani!

Birourile de presă ale 

Centrului European de Studii Covasna-Harghita și

Centrului Ecleziastic de Documentare „Mitropolit Nicolae Colan” din Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.