CULTURA 1 septembrie 2021

M Studio – programul lunilor septembrie şi octombrie

de Covasna Media | 449 vizualizări

Și în stagiunea curentă M Studio îşi așteaptă spectatorii cu producții și programe inedite. Pe 30 august Studio M a început stagiunea al 16-lea cu cel mai recent spectacol al trupei, Pappa mia.

Pe parcursul lunii septembrie trupa joacă spectacolele Pappa mia (pe 25 septembrie), Pam param (pe 5 septembrie) și LIFT (pe 26 septembrie) în Studioul de Dans Háromszék.

M Studio va prezenta spectacolul LIFT pe 17 septembrie, respectiv Pappa mia pe 18 septembrie în București, la Linotip – Centru Independent Coregrafic. Spectacolul LIFT a fost de asemenea selectat pentru a participa în perioada 30 septembrie - 9 octombrie la ediția a XVI-a a Festivalului Internațional de Dans Contemporan EDANCO din Santo Domingo (Republica Dominicană).

Tot pe parcursul lunii septembrie trupa va juca producția de jonglerie de foc PYRO în diferite locații din Sfântu Gheorghe: în zonele defavorizate Őrkő, Cartierul Ciucului și Câmpul Frumos, respectiv în cadrul Zilelor Sportive Sfântu Gheorghe, precum și la Târgu Secuiesc în cadrul Târgului de Toamnă. Pentru locații și date exacte urmăriți pagina de Facebook a trupei.

Bilete pentru  spectacolele din Sfântu Gheorghe pot fi achiziționate în Biroul de Organizare (luni-vineri între orele 9 și 16, vineri între orele 9 și 13).

Foto: Barabás Zsolt

(Sursa: comunicat de presă)

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.