CULTURA 6 mai 2022

Luna muzicală: Concert Mozart

de Covasna Media | 493 vizualizări

Centrul de Cultură Arcuş (Casa Bastion, str. Oltului nr. 6) și Institutul Liszt Sf. Gheorghe vă invită marți, 10 mai 2022, ora 19, la un concert extraordinar susținut de Kronstadt Quartet – Adrian F. Pipaș-vioara I, Előd Gábor-violă, Zsófia Bartha-violoncel – și invitați: Cristina Ordean-oboi, Kelemen Szilárd-corn, Andreea Tofănel-violă.

Tema concertului este un proiect exclusiv Mozart: Duo pentru vioară și violă nr. 1 în Sol Major, Cvartet cu oboi în Fa Major și Cvintet cu corn in Mi b Major.

Bilet de intrare la concert: 20 lei.

Doritorii pot procura bilete din timp la sediul CCA din str. Oltului nr. 6, între orele 9 - 15, informații suplimentare la tel: 0267 373 652.

Kronstadt Quartet este un cvartet de corzi care a luat ființă în anul 2004. De-a lungul timpului, prestanța și nivelul înalt al interpretării muzicale au condus la participarea Kronstadt Quartet la diferite concerte, manifestații și evenimente pe tot cuprinsul țării.

La acest recital vor participa doar trei din membrii mai sus amintiți ai cvartetului, scriitura opusurilor interpretate fiind de așa natură.

(Centrul de Cultură Arcuş)

 

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.