CULTURA 5 mai 2016

La 5 ani de la premieră, Chipul din oglinda apei continuă să tulbure spectatorii

de Covasna Media | 947 vizualizări

Teatrul Independent Osonó se află din nou pe drum cu spectacolul „Chipul din oglinda apei”, cu care va susţine reprezentaţii în cadrul întâlnirii regionale Taizé din Oradea, pe 7 mai de la ora 17, şi în Colegiul  Cseresnyés din oraşul Hódmezővásárhely, Ungaria, duminică, 8 mai, de la ora 18.

„Chipul din oglinda apei” este un spectacol de teatru documentar, care a avut premiera pe 21 mai 2011, și de atunci Trupa Osonó l-a jucat în 153 de orașe din 23 de țări de pe 3 continente. Spectacolul a participat la 11 festivaluri internaționale şi a câştigat mai multe premii.

Între 6-8 mai, Centrul Cultural Creştin Posticum organizează Întâlnirea regională Taizé din Oradea, la care vor participa mai mulți călugări și priorul lor din Comunitatea Taizé. La eveniment a fost invitată şi Trupa Osonó cu spectacolul „Chipul din oglinda apei”, datorită forţei lui de a-i reuni pe spectatori în jurul unor probleme sociale de maximă actualitate, cu care se confruntă astăzi mai ales tinerii.

Trupa Osonó este pentru a treia oară invitată la Hódmezővásárhely, unde va susține şi două ateliere de autocunoaștere și dezvoltare a personalității, pentru tineri, workshop-uri conduse de Fazakas Misi şi Mucha Oszkár.

Deplasarea e sprijinită de Fundația Tiszta Formák din Ungaria. Distribuția: Mucha Oszkár, Gyergyai Bea, Benyhe Bernát, Bene Ervin, László Fruzsina, Sebestyén Eszter. Tehnician: Bartha Levente.

Locul și programul reprezentaţiilor: http://osono.ro/musor/ro

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.