CULTURA 12 martie 2018

Între 12 şi 14 martie, Trupa Osonó joacă la Budapesta și Veresegyház

de Covasna Media | 652 vizualizări

Abia întoarsă dintr-un turneu prin Transilvania, Trupa Osonó porneşte iarăşi la drum, de data asta cu legendarul său spectacol  Chipul din oglinda, în regia lui Misi Fazakas,  cu care va susţine reprezentaţii în Ungaria, respectiv Budapesta şi  Veresegyház. Este vorba de o variantă a acestui spectacol, cu elevi şi studenţi din capitala Ungariei, pe care Teatrul Independent Osonó a realizat-o în parteneriat cu Bakelit Multi Art Center. Distribuţia: Oszkár Mucha, Veronika Mihácsi / Kamilla Kőhalmi, Hunor Fazakas, Alexandra Virginia, Gergő Sándor / Zsófi Kozma. Tehnician: Gáspár Pászka.

Teatrul Independent Osonó, condus de Misi Fazakas, împlineşte anul acesta 25 de ani, iar Trupa îşi va sărbători acest sfert de veac de activitate prin Programul Osonó – 25, care se va desfăşura pe parcursul întregului an 2018, cu scopul de a căuta şi experimenta  noi forme de expresie teatrală, prin care să-şi mărească şi să-şi diversifice publicul. Mai precis, Programul Osonó – 25 cuprinde reprezentaţii teatrale în formule diverse, de la teatru clasic până la teatru-forum în săli de clasă, tabere şi ateliere destinate tinerilor pasionaţi de teatru, întâlniri teatrale pe diverse teme, concerte. 

Teatrul Osonó este o iniţiativă teatrală independentă, un atelier cultural, unde tinerii au şansa de a experimenta diverse formule teatrale contemporane. Teatrul Osonó produce spectacole de teatru, organizează workshop-uri şi training-uri pentru tineri şi adulţi, iar toate reprezentaţiile sale teatrale sunt urmate de dialoguri cu spectatorii, cu scopul de a exersa împreună comunicarea pe teme de interes comun. Proiectele educaţionale şi sociale ale Trupei Osonó sunt gândite  drept spaţii de întâlnire şi dezbatere pe teme de maximă actualitate, unde participanţii trăiesc o intensă experienţă a cunoaşterii de sine, prin confruntarea cu ceilalţi. 

Reprezentaţiile de la Budapesta şi Veresegyház se vor desfăşura conform următorului program :

12 martie 2018, ora 19:00: Budapest, Centrul Comunitar și Cultural Háló - S4

13 martie 2018, ora 11:00: Budapest, Gimnaziul Budai Ciszterci Szent Imre

14 martie 2018, ora 15:00: Veresegyház, Centrul de Inovație din Veresegyház

14 martie 2018, ora 18:00: Veresegyház, Centrul de Inovație din Veresegyház

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.