CULTURA 6 octombrie 2010

Hai la Teatru!

de Covasna Media | 382 vizualizări
Teatrul „Andrei Mureşanu” din Sfântu-Gheorghe prezintă joi, de la ora 19, spectacolul „Poveşti de familie”. Din distribuţie fac parte actorii Sebastian Marina, Daniel Rizea, Claudia Ardelean, Fatma Mohamed. Regia artistică: Cristian Ban. Spectacolul participă la Festivalul de la Piatra Neamţ în această lună, şi este selecţionat la Festivalul Naţional din Bucureşti din luna noiembrie. Tot la TAM, vineri, de la ora 11 va

Teatrul „Andrei Mureşanu” din Sfântu-Gheorghe prezintă joi, de la ora 19, spectacolul „Poveşti de familie”. Din distribuţie fac parte actorii Sebastian Marina, Daniel Rizea, Claudia Ardelean, Fatma Mohamed. Regia artistică: Cristian Ban. Spectacolul participă la Festivalul de la Piatra Neamţ în această lună, şi este selecţionat la Festivalul Naţional din Bucureşti  din luna noiembrie.

Tot la TAM, vineri, de la ora 11 va avea loc spectacolul pentru copii „Fata babei şi fata moşneagului”. Din distribuţie fac parte actorii Duţa Guruianu, Ileana Surdu, Nae Croitoru, Mirela Bucur, Camelia Paraschiv, Sergiu Aliuş, Mona Codreanu.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.