CULTURA 17 noiembrie 2017

Dohnányi Unlike Jazz: cel de-al doilea concert al sezonului simfonic

de Covasna Media | 664 vizualizări

Duminică, pe data de 19 noiembrie, în Teatrul Tamási Áron va avea loc cel de al doilea concert al sezonului simfonic din Sfântu Gheorghe. Concertul se va susține cu titlul Dohnányi Unlike Jazz, în cadrul căruia vor apărea pe scenă muzicienii invitați ai festivalului de muzică clasică vibrate!session, și anume: Luiza Zan (voce), Diana Ionescu (pian), Dario Bonuccelli (pian), Harry Cameron Penny (clarinet), Vlad Maistorovici (vioară), Andrei Stanciu (vioară), Emma Rotomeza (violă), Bartholomew LaFollette (violoncel).

Am dori să atragem atenția asupra faptului că acest concert nu este același cu cel publicat în programul de la începutul sezonului, în care, după cum se știe, apare concertul festiv Dinu Lipatti 100, Dan Dediu 50. Ne cerem scuze pentru modificarea programului, acesta se datorează modificării programului festivalului vibrate!session. În schimb, am dori să menționăm că se va susține și concertul publicat inițial, însă cu o zi mai devreme, adică sâmbătă, pe data de 18 noiembrie, în Biserica Unitariană, drept concert organizat în afara sezonului simfonic.

Programul va include operele J. S. Bach Air pentru voce și ansamblu, D. Ellington Sophisticated Lady, M. A. Turnage Six Pint-Sized Pieces, S. Rachmaninov Romanță pentru voce și pian, și Dohnányi Ernő Cvintett pentru pian.

Prețul biletelor este în continuare 25 și 12 lei, și pot fi achiziționate de la Biroul de Evenimente Culturale (Piața Libertății nr.1), respectiv de pe pagina www.biletmaster.ro. Abonamentele la concert sunt valabile. Cei care încă nu au avut posibilitatea să cumpere abonamente, dar ar dori, au ocazia să solicite acest lucru la Biroului de Evenimente Culturale. Prețul unui abonament întreg pentru adulți costă 120 lei, iar elevii și pensionarii beneficiază de abonamente în valoare de 60 de lei.

(Biroul de Imagine al Primăriei)

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.