CULTURA 9 octombrie 2017

Din 10 octombrie, Alice locuieşte aici

de Covasna Media | 962 vizualizări

Teatrul Tamási Áron anunţă premiera cu „Alice” pentru marţi, 10 octombrie, de la ora 19.00, când spectatorii vor intra pe teritoriul unui spectacol-concert, cu participarea extraordinară a sZempöl Offchestra.

De mai bine de 150 de ani, prenumele Alice nu mai poate fi despărţit de Ţara Minunilor imaginată de scriitorul englez Lewis Carroll. O ţară ai cărui ciudaţi şi neastâmpăraţi locuitori nu contenesc a invada imaginaţia cititorilor din lumea-ntreagă, inclusiv şi mai ales imaginaţia artiştilor – de la regizori de teatru şi film, până la muzicieni şi creatori de modă. Odată cu premiera din 10 octombrie 2017, vom putea spune că Alice locuieşte aici, în imaginaţia Trupei Tamási Áron & sZempöl Offchestra şi a spectatorilor care vor răspunde chemării regizorului Bocsárdi László de a îndrăzni să viseze, dar să şi experimenteze trezirea. Căci, prin „Alice” şi aventurile sale în Ţara Minunilor şi Ţara din Oglindă, suntem de fapt chemaţi a evada din lumea care ne îngrădeşte drumul spre noi înşine şi spre visul ce merită a fi ales să devină realitate. Pentru a elibera drumul spre visurile noastre, Bocsárdi a ales Trupa Tamási Áron şi sZempöl Offchestra, iar din 10 octombrie începe marea rostogolire, împreună cu Alice!

Biletele pentru coproducţia „Alice” se pot cumpăra de la Biroul de Organizare sau de pe site-ul www.biletmaster.ro. Spectatorii posesori de abonamente pot vedea această coproducţie plătind 10 lei în plus.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.