CULTURA 22 august 2017

Concurs de fotografie – 10 ani de la aderarea României la UE

de Covasna Media | 635 vizualizări

Centrul de Informare Europe Direct Sfântu Gheorghe lansează concursul de fotografie cu titlul „Întreprinderi din județul Covasna, prin ochii fotografilor”.

Obiectivul concursului este acela de a ne familiariza cu investițiile efectuate în mediul nostru imediat și care au fost realizate cu fonduri europene.

Condiții de participare:

La concurs poate participa orice cetățean, indiferent de vârstă, care are domiciliul stabil sau reședința în județul Covasna, cu excepția funcționarilor și angajaților Consiliului Județean Covasna și ai instituțiilor subordonate.

Așteptăm fotografii cu imagini ale unor investiții realizate cu fonduri europene în județul Covasna. Fotografiile vor fi trimise, alături de o scurtă descriere, pe adresa Centrului de Informare Europe Direct Sfântu Gheorghe.

În conținutul descrierii vor fi incluse următoarele informații:

– denumirea investiției;

– denumirea localității (unde a fost realizată fotografia);

– titlul subvenției/programului UE, prin care s-a realizat investiția;

– titlul fotografiei și numele realizatorului.

Toate aceste informații, cu excepția ultimei, se regăsesc pe panoul informațional care trebuie instalat în mod obligatoriu de către beneficiarii investiției.

Fotografiile trimise trebuie să fie la rezoluție de print (în format PDF, TIFF sau JPG), pentru că se vor printa la dimensiunea A3 pentru expoziția de fotografii.

Fiecare participant se poate înscrie în concurs cu maxim 10 lucrări digitale. Rugăm concurenții să nu folosească imagini ofensatoare. Nu vor fi acceptate în concurs fotografii care au caracter ofensator, abuziv, indecent, calomniator sau obscen.

Pentru a respecta spiritul de fair-play, fotografiile participante trebuie să fie originale, neprelucrate și fără aplicarea vreunui filtru.

Categoriile și criteriile de evaluare:

– Calitate: la această categorie câștigă concurentul care realizează cea mai bună și cea mai frumoasă fotografie,

– Cantitate: aici câștigă concurentul care imortalizează cele mai multe investiții,

– Premiul Publicului: la această categorie contează votul publicului (Facebook),

– Creativitate: la această categorie câștigă concurentul care realizează cea mai inspirată fotografie și care prezintă investiția din cea mai interesantă perspectivă.

Fotografiile trimise pentru concurs vor fi evaluate pe baza criteriilor de mai sus de către Comisia de evaluare va fi desemnată de către Centrul de Informare Europe Direct Sfântu Gheorghe, iar publicul va decide câștigătorii pentru Premiul Publicului.

Data limită pentru trimiterea fotografiilor este 2 octombrie 2017, ora 16.00, lucrările vor fi trimise pe adresa de e-mail: europa@kvmt.ro. Fotografiile vor fi publicate pe pagina de Facebook a Centrului de Informare Europe Direct Sfântu Gheorghe.

Se va acorda câte un premiu pentru fiecare categorie, premiul constând dintr-un Card Cadou ALTEX, în valoare de 200 lei. Câștigătorii vor fi anunțați după data de 10 octombrie 2017. Fotografiile premiate vor fi expuse în expoziția organizată în cadrul Startup Week, în perioada 16–20 octombrie 2017.

Biroul de presă al Consiliului Județean Covasna

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.