CULTURA 18 noiembrie 2021

Concert cameral extraordinar – „Uvertura”

de Covasna Media | 1085 vizualizări

Centrul de Cultură Arcuş și Institutul Liszt – Sf. Gheorghe (Casa Bastion, str. Oltului 6) organizează vineri, 19 noiembrie 2021, ora 19 concertul de muzică clasică extraordinară „Uvertura” cu violonceliștii: Mircea Marian, Ella Bokor, Răzvan Suma și Ștefan Cazacu – ansamblul „PlaCello”.

Ansamblul PlaCello este format din unii dintre cei mai valoroși violonceliști actuali din România care propun Proiectul UVERTURA, un concept inedit care a apărut în anul 2019 la inițiativa violoncelistului Răzvan Suma, și care a surprins audienţa venind cu o idee repertorială unică – UVERTURI ale unora dintre cei mai mari compozitori ai lumii, precum P. I. Tchaikovsky, W. A. Mozart, G. Rossini, G. Verdi, G. F. Händel şi M. A. Charpentier, în aranjamente pentru această formulă camerală. Ansamblul PlaCello este susținut de Asociația Culturală PlaCello care a fost înființată în anul 2020 cu obiectivul de a ajuta la dezvoltarea nivelului artistic muzical în România prin organizarea de concerte, turnee și masterclass-uri.

ÎN PROGRAM:

M. A. Charpentier – Te Deum - Arr. Mladen Spasinovici

G. F. Händel – Rinaldo - Arr. Mladen Spasinovici

W. A. Mozart – Flautul fermecat - Arr. Baise Dejardin

P. I. Ceaikovski – Lacul lebedelor - Arr. Mladen Spasinovici

W. A. Mozart – Nunta lui Figaro - Arr. Douglas B. Moore

G. Verdi – Forța destinului - Arr. Baise Dejardin

G. Rossini – Coțofana Hoață - Arr. Mladen Spasinovici

G. Rossini – Bărbierul din Sevilla - Arr. Douglas B. Moore

Bilet intrare concert: 30 lei. 

Doritorii pot procura bilete din timp la sediul CCA din str. Oltului nr. 6, între orele 9 - 15, informații suplimentare la tel: 0267 373 651. 

Accesul la concert va fi stabilit în limita locurilor disponibile și având în vedere obligativitatea respectării distanțării sociale și regulilor impuse de măsurile de protecție împotriva noului Coronavirus (SARS COV- 2).

Centrul de Cultură Arcuș

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.