CULTURA 18 iunie 2018

Şcoala Populară de Arte şi Meserii lansează un curs de Lightroom

de Covasna Media | 833 vizualizări

Lightroom este un program de calculator utilizat de fotografi amatori şi profesionişti, cu ajutorul căruia organizarea, editarea și indexarea fotografiilor se poate realiza repede şi într-un mod eficient.

„În ultima perioadă, noi, cei de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Sfântu Gheorghe, ne-am concentrat asupra caracterului popular al şcolii, am căutat să organizăm cursuri de pregătire şi de formare profesională care să vină în ajutorul candidaţilor la angajare. Am considerat că ar fi bun un ajutor şi pe plan artistic, ar fi bine să diversificăm activităţile. Procesarea este importantă la utilizarea artistică sau chiar în scopuri profesionale a fotografiilor. Scopul nostru a fost acela de a oferi un prilej şi pentru începători de a dobândi cunoştinţele de bază necesare pentru prelucrarea ulterioară a fotografiilor. Pe viitor, preconizăm organizarea unor cursuri de Photoshop, respectiv cursuri de fotografie“ – a declarat directorul şcolii, Gáj Nándor.

Cursul este condus de Szász Fábián József, care a afirmat următoarele: „Durata cursului este de opt săptămâni, săptămânal vom lucra câte două ore, stabilirea zilei respective depinde de grup, ora începerii vrem să o stabilim la ora 6 după-amiază, ca toată lumea să poată ajunge la curs. La nevoie, cursul poate fi prelungit în mod gratuit.“

Cursul va costa 600 de lei, iar participanţii trebuie să vină cu propriile lor laptopuri, la care vor lucra în orele de curs. Data limită pentru înscriere este ultima zi a lunii iunie, însă numărul locurilor este limitat. Mai multe informaţii se pot obţine de la instructorul cursului, la numărul de telefon 0746115332, respectiv prin email: szfjozsef@gmail.com.

Biroul de presă al Consiliul Judeţean Covasna

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.