ACTUALITATE 30 octombrie 2011

Ziua sporturilor cu rachete la Sfântu-Gheorghe

de Monica Vrânceanu | 78 vizualizări

Duminică, 6 noiembrie, la Sfântu-Gheorghe va avea loc „Ziua sporturilor cu rachete”, un eveniment organizat de Primărie și Asociația Equites, în parteneriat cu BoBowling, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Covasna şi Liceul Mikes Kelemen.

Evenimentul se va derula pe parcursul întregii zile, când profesioniștii vor participa la diverse concursuri și vor realiza numeroase demonstrații  de tenis, badminton, tenis de masă sau squash.

Ziua este deschisă tututror celor care vor să participe, iar doritorii vor putea aduce cu ei racheta preferată sau mingea norocoasă, în vreme ce organizatorii vor pune la dispoziția celor fără astfel de obiecte echipamentele dorite. Pe terenurile de squash şi badminton se va putea intra numai cu pantofi de schimb, iar evenimentul se va desfăşura în patru locaţii: badminton pe terenul de sport al Liceului Mikes Kelemen, tenis de masă la BoBowling,  tenis la terenurile de lângă Piața Centrală (Club T13), iar cei care doresc să cunoască sau să joace squash o vor putea face la etajul Piscinei din Sfântu-Gheorghe.

La începutul zilei, între orele 10 și 13, profesioniştii jocurilor vor oferi ajutor şi vor destăinui din secretele acestora, oferind și posibilitatea unor meciuri amicale, urmând ca după ora 13 să înceapă Campionatul deschis, la care va putea participa oricine.

Potrivit Biroului de Comunicare al Primăriei, evenimentul de duminică se înscrie în șirul de evenimente destinat aniversării „Sfântu Gheorghe – oraş de 550 de ani”, scopul fiind acela de a oferi un program distractiv, revigorant şi de a promova mişcărea.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.