ACTUALITATE 1 mai 2020

VIDEO 1 MAI...altfel

de Iulia Drăghici - Taraș | 2836 vizualizări

Mesajele autorităților pentru covăsneni

Autoritățile fac din nou apel la covăsneni să țină cont și să respecte măsurile impuse de Ordonanțele Militare date de starea de urgență în care se află România și îi roagă să petreacă Ziua Internațională a Muncii, marcată pe 1 mai, altfel decât o făceau în anii trecuți.

Facem un apel la cetățeni să nu uite că anul acesta trebuie să abordăm altfel această zi și să respectăm măsurile de distanțare socială, restricțiile și regulile impuse de Ordonanțele Militare. Evitați să ieși și să transformați acest weekend prelungit în cumpărături inutile, respectați indicațiile și regulile de distanțare socială în magazine și piețe agroalimentare, evitați aglomerațiile și nu ieșiți în parcuri sau în zonele de agrement din pădure. Trebuie să fim responsabili pentru că în aceste zile acțiunile fiecăruia dintre noi îi pot afecta pe ceilalți. Polițiștii,  jandarmii, militarii din Garnizoana Militară Sf. Gheorghe și polițiștii locali vor fi la datorie pentru siguranța dumneavoastră. Încercarea prin care trecem ne afectează pe toţi şi putem ieși cu bine doar dacă respectăm regulile și dacă vom acționa, în continuare, împreună”, a transmis Prefectura Covasna.

Și oamenii legii din cadrul MAI au un mesaj pentru covăsneni, transmis sub formă video: 

 

 

La nivelul județului Covasna, joi, 30 aprilie, erau confirmate 188 de cazuri de coronavirus. Dintre acestea, 123 au fost declarate vindecate. Totodată, de la începutul pandemiei și până în prezent au fost internate în unități spitalicești un număr de 61 de persoane infectate cu virusul COVID – 19, iar în prezent sunt internate 45.

În ultimele 24 de ore, oamenii legii au aplicat 66 de sancțiuni contravenționale în valoare de 147.205 de lei, unor persoane depistate că nu au respectat măsura privind restricționarea circulației.

Sursa video: IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.