ACTUALITATE 26 septembrie 2011

Unde-s mulţi, puterea creşte

de Székely Emőke | 360 vizualizări

La târgul tradiţional organizat la Sfântu Gheorghe în weekend a avut loc şi o premieră în istoria de 550 de ani ca oraş a localităţii. Pentru prima dată restaurantele din oraş s-au unit şi au vândut bunătăţile preparate sub un singur acoperiş. Preşedintele Asociaţiei Lucrătorilor din Alimentaţia Publică şi Industria Hotelieră, Kovacs Istvan, a declarat că „12 restaurante din Sfântu Gheorghe s-au aliat pentru a aduce ceva în premieră: Hanul din târg. Construcţia este una în formă de cerc, în centru se află sursele de foc, iar în jur clienţii pot comanda bucatele pe care doresc să le consume. Nu facem reclamă la nimeni, nici la restaurante, nici la brandurile de bere sau răcoritoare, ci doar la mâncarea bună, tradiţională”.

Şi clienţii au fost mulţumiţi de această metodă aplicată în premieră, ei au spus că sunt mai multe avantaje, printre care faptul că nu este fum şi miros de mâncare în tot centrul, dar au apreciat pozitiv şi faptul că nu au fost nevoiţi să stea la coadă pentru a cumpăra ceva. Bucatele au fost gustoase, pentru că… prieteni, prieteni, dar concurenţa dintre unităţi se simţea, nimeni nu şi-a permis să pună în farfurie decât cele mai bune mâncăruri.

Reprezentanţii restaurantelor au afirmat că ideea le surâde şi speră că această metodă va fi aplicată şi cu alte ocazii, chiar şi de Zilele Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.