ACTUALITATE 24 februarie 2014

Un camion plin cu carton a luat foc la Cernat

de Székely Emőke | 100 vizualizări

Autoritățile au fost anunțate luni dimineața asupra faptului că în localitatea Cernat un TIR este în flăcări. Circulația pe DN 11 a fost îngreunată, s-a circulat pe un singur sens timp de două ore, însă nimeni nu a fost rănit.

„La locul indicat s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe şi o autospecială din cadrul Secţiei de Pompieri Târgu Secuiesc pentru localizarea şi lichidarea incendiului. În momentul sosirii la faţa locului, pompierii covăsneni au constatat că ardea în totalitate un TIR, înmatriculat în judeţul Suceava, ce transporta role şi paleţi de carton. Intervenţia forţelor a durat mai bine de trei ore, din cauza cantităţii mari de materiale combustibile aflate în remorca TIR-ului. În urma incendiului, a cărui cauză probabilă o reprezintă un scurtcircuit la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător, au ars cabina TIR-ului, prelata de pe remorcă, aproximativ 5 tone de role de carton şi circa 26 paleţi de carton. Din fericire nu există victime omenești” – a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Tóth Sigismund, spune că circulația pe sensul de mers Târgu Secuiesc – Brașov a fost restricţionată timp de două ore, mașinile circulând pe un singur fir.

Un alt accident în care a fost implicat un camion s-a petrecut și în Tușnad, la ieșirea spre Sfântu Gheorghe. Încărcătura unui TIR care transporta apă minerală s-a împrăștiat pe șosea, motiv pentru care și aici circulația s-a desfășurat pe un singur fir. Purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Gheorghe Filip, a declarat că nimeni nu a fost rănit.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.