ACTUALITATE 9 ianuarie 2013

Thiesz János este candidatul UDMR pentru Primăria Covasna

de Székely Emőke | 257 vizualizări

Thiesz János este candidatul UDMR pentru Primăria CovasnaUDMR și-a nominalizat candidatul la alegerile pentru Primăria Covasna din 3 februarie. Viceprimarul Thiesz János va candida pentru fotoliul de edil rămas vacant după moartea fostului primar, Lőrincz Zsigmond, în luna noiembrie.

Potrivit unui comunicat emis de biroul de presă al UDMR, la alegerea candidatului au luat în considerare faptul că Thiesz are în spate cinci ani de experiență ca viceprimar, dar și faptul că el a obținut cele mai multe voturi în colegiul său la alegerile parlamentare. Cu toate acestea, mandatul de deputat în colegiul 4 Covasna – Întorsura Buzăului nu i-a revenit, acesta fiind obținut de către Horia Grama (USL) în urma redistribuirii.

Președintele UDMR Covasna, Tamás Sándor, îndeamnă PCM și PPMT să nu trimită candidați proprii la alegerile locale ci să îl susțină pe Thiesz. „PPMT are șansa de a spăla păcatul comis la alegerile parlamentare, unde a trimis propriul candidat în cursă și astfel Thiesz nu a câștigat scaunul de parlamentar” – a declarat Tamás.

Celelalte partide încă nu și-au desemnat candidatul pentru alegerile ce vor avea loc pe data de 3 februarie.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.