ACTUALITATE 18 septembrie 2011

Succes covăsnean la Campionatul Naţional şi Balcanic la triatlon

de Székely Emőke | 56 vizualizări

La sfârşitul săptămânii a avut loc la Mamaia Campionatul Naţional şi cel Balcanic la triatlon. La competiţie a fost prezentă şi echipa Clubului Tri-Aluta din Sfântu Gheorghe, cu o delegaţie de 8 sportivi. În total au fost în jur de 100 de sportivi din România, Bulgaria, Grecia, Turcia şi Serbia, iar la amatori au luat startul şi sportivi din Polonia şi Statele Unite ale Americii.

Membrii Clubului Tri-Aluta s-au întors de la malul mării cu o medalie de aur, două de argint şi una de bronz. Hadnagy Tamas a terminat pe primul loc la Campionatul Naţional şi pe locul doi la cel Balcanic, categoria 10-13 ani. Medalie de argint a câştigat şi Daniel Attila, la Campionatul Naţional, categoria cadeţi, iar pe treapta a treia a podiumului a urcat Szabo Norbert. În cadrul Campionatului Balcanic, categoria cadeţi, Daniel Attila a terminat al cincilea, Szabo Norbert pe locul opt, Madaras Daniel pe locul 21, iar Sabău Attila pe 33.

Preşedintele Clubului Tri-Aluta, Daniel Janos, a declarat că vor depune contestaţie la Federaţia Română de Ciclism şi Triatlon, nefiind mulţumiţi de arbitraj.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.