ACTUALITATE 18 octombrie 2011

Se înfrumuseţează centrul comunei Valea Crişului

de Székely Emőke | 105 vizualizări

Centrul comunei Valea Crişului este din ce în ce mai prietenos, Primăria construind aici un parc printr-un proiect câştigat de la Fondul de Mediu. Lucrările au început anul acesta, urmând a fi terminate în luna noiembrie. Primarul comunei, Silviu Ioachim, a declarat că valoarea proiectului este de 446.000 lei, iar scopul a fost crearea unui spaţiu care să fie cât mai plăcut. „Am plantat flori, arbuşti, toate pentru a avea cât mai multă vegetaţie, de asemenea am instalat gard viu, iar în centrul parcului va fi o fântână arteziană. Pe lângă acestea am pus bănci, am schimbat iluminatul, şi am creat şi mici alei pentru plimbare”, a declarat edilul.

Acelaşi program are şi o altă componentă, şi anume construirea unei scene lângă sala de sport, care va fi folosită la organizarea diferitelor evenimente, cum ar fi Zilele comunei. De asemenea se va planta vegetaţie şi în jurul sălii de sport, pentru a avea un aspect plăcut. Aici vor fi plantate flori, dar şi gard viu.

Şi Primăria va fi reabilitată

Pentru că şi clădirea Primăriei din comună se află în centru, edilul s-a gândit că şi această construcţie ar trebui renovată. Silviu Ioachim spune că proiectul de reabilitare şi renovare a Primăriei a fost declarat eligibil şi are o valoare de 186.700 de euro. „Se vor efectua lucrări interioare, dorim ca subsolul clădirii să poată fi folosit ca şi sală de conferinţe. De asemenea vrem să zugrăvim, să schimbăm pardoselile, dar avem nevoie şi de alte lucrări specifice în aceste cazuri”, ne-a declarat Ioachim. Nu se ştie deocamdată când vor începe aceste lucrări, autoritatea publică aşteptând să vină banii de la Bucureşti.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
Baiazid, 26 octombrie 2011
Bai fratilor, eu zic sa nu ne mai certam. Pana nu de mult primarul com. V. Crisului se plangea ca nu are bani sa repare drumurile de acces in comuna. Pai daca acum s-a dat cu udmr-ul a ajuns si el sa citeste integral
dan, 20 octombrie 2011
sa-l intrebati pe Tamas Sandor cum ajungeti acolo,ca este drum judetean! dar dansul asteapta alegerile,!!!!!!!!!!
vasi, 19 octombrie 2011
Cum se ajunge acolo,cu tancul ???
Emoke, 19 octombrie 2011
Mie mi se pare de prost gust.Cel putin inelele alea de ciment colorat sunt horor!As fi inceput cu punerea in valoare a paraului.Malurile sunt pline de ciulini,balustradele rupte si scorojite iar citeste integral
cititor, 19 octombrie 2011
Bine, foaret frumos dar cum ajungem acolo??
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.