ACTUALITATE 7 aprilie 2023

Rețeaua de gaz din Târgu Secuiesc se extinde

de Diana Pantelimon | 809 vizualizări

Extinderea rețelei de gaz din municipiul Târgu Secuiesc în localitățile aparținătoare, Lunga, Săsăuși, Tinoasa și Ruseni, este pe cale să înceapă. Potrivit informațiilor oferite de primarul Bokor Tibor în cadrul unei conferințe de presă din 5 aprilie a.c., peste 1.100 de gospodării vor avea gaz în circa doi ani de zile.

Investiția presupune și instalarea a 3.766 de contoare noi.

„O investiție importantă în viața orașului este pe cale să înceapă: extinderea rețelei de gaze în Lunga, Săsăuși, Tinoasa și Ruseni. Se estimează că lucrările de extindere a rețelei de gaz vor fi finalizate în doi ani, aducând gaz în 1.119 gospodării. Lucrările vor implica instalarea și înlocuirea a 3.766 de contoare noi în Târgu Secuiesc”, a declarat Bokor Tibor în cadrul conferinței, citat într-un comunicat de presă transmis de către reprezentanții primăriei.

Investiția face parte din Programul Național de Investiții (PNI) „Anghel Saligny” și se ridică la suma de aproximativ 48,12 milioane de lei.

În cadrul aceleiași conferințe, primarul a mai transmis două vești bune pentru locuitorii din Târgu Secuiesc, și anume că departamentul de plăți și emitere facturi Electrica va funcționa în continuare, iar blocurile ANL sunt gata de predare.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.