ACTUALITATE 19 decembrie 2011

Rectificare de buget la nivel naţional: 4 milioane de lei pentru judeţul Covasna

de Székely Emőke | 101 vizualizări

Suma este prevăzută pentru continuarea unor lucrări de infrastructură.

În urma rectificării bugetare făcută la nivel naţional, judeţul Covasna a primit 4 milioane de lei pentru continuarea unor lucrări de infrastructură. Este vorba în special de lucrări de apă şi canalizare, câştigate prin Măsura 7. Astfel, şase localităţi au primit finanţare în vederea dezvoltării, construirii sistemului de apă şi canalizare, după cum urmează: Arcuş a primit 700.000 lei pentru continuarea lucrărilor de canalizare şi a staţiei de epurare, Dalnic 800.000 lei pentru sistemul de apă, Ghelinţa 1.139.000 lei pentru lucrări de canalizare, Zăbala a primit 816.000 lei pentru sistemul de canalizare, Lemnia 700.000, iar Reci 23.000 lei pentru infrastructura de apă şi canalizare.

Preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamás Sándor, este mulţumit de suma primită, spunând că aceasta este mai mare decât în anii precedenţi, iar acest lucru este în beneficiul cetăţenilor din judeţ.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Baiazid, 19 decembrie 2011
Te bucuri d-le Tamas de banii primiti nu ? Mai doresti autonomie ?Daca erai autonom deunde scoteai atata banet ?Cred ca si cetatenii judetului s-au convins. Asa ca nu mai fi asa cum esti si mai citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.