ACTUALITATE 26 ianuarie 2012

PSD Covasna sprijină protestele

de Székely Emőke | 56 vizualizări

Președintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, sprijină manifestările de protest din Sfântu Gheorghe afirmând că oamenii au ieșit și aici în stradă pentru că sunt la fel de nemulțumiți ca peste tot în țară. „Sfântu Gheorghe fiind un oraș mai mic, controlul politic este mai mare, prin acest lucru s-ar putea explica numărul relativ redus al protestatarilor.

Oamenii se tem pentru că știu cât de teroriști sunt cei de la UDMR pentru a-i pune la punct pe demonstratari. Mă surprinde poziția prefectului György Ervin, pe care se pare că l-a apucat un exces de zel de vrea să aresteze protestatarii. Această atitudine reflectă intoleranța UDMR-ului la critici. Prefectura Covasna este într-o piață, unde protestatarii nu

deranjează circulația, așadar dacă libera exprimare este garantată în România, de ce nu pot oamenii manifesta? Încurajez pe toată lumea să iasă la proteste, iar dacă se întâmplă ca prefectul să se implice cu jandarmii, îi asigurăm pe protestatari de sprijin juridic din partea noastră. Voi merge și eu la protest și mă pun la dispoziția jandarmilor dacă vor să mă aresteze” – a declarat Horia Grama.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.