ACTUALITATE 24 octombrie 2011

Proiect CRESC lansat la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 103 vizualizări

Ultra Security oferă cursuri de formare în patru meserii.

Societatea Ultra Security a organizat ieri la Sfântu-Gheorghe, pe lângă târgul locurilor de muncă, şi o conferinţă de lansare a proiectului CRESC – Creşterea prin calificare a competenţelor angajaţilor. Despre acesta, directorul Ultra Security, Petrică Dan Racoţea, a spus: „Este important ca angajaţii să conştientizeze faptul că nu este de ajuns să fie angajaţi, trebuie să se şi perfecţioneze. La fel şi firmele trebuie să investească în oameni. Prin acest proiect oferim cursuri de formare în patru meserii: agent de pază şi ordine, electrician, administrator pensiune şi operator de prelucrare a datelor.”

Proiectul îşi propune dezvoltarea şi implementarea de măsuri inovative în vederea consilierii şi pregătirii unui număr de 350 de angajaţi în concordanţă cu aspiraţiile lor profesionale şi cu necesităţile pieţei muncii, precum şi obţinerea unei calificări determinate de mobilitatea economică.

Beneficiarul proiectului şi-a propus ca în urma implementării CRESC, 350 de persoane vor beneficia de consiliere, 310 angajaţi vor beneficia de cursuri de perfecţionare, 25 de persoane de sex feminin din cadrul grupului ţintă vor participa la cursurile de calificare oferite, iar 279 de persoane să fie certificate în urma participării la un program de formare profesională. De asemenea se vor organiza seminarii şi întâlniri cu angajatorii.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.