ACTUALITATE 20 octombrie 2010

Opt locuinţe pentru medici la Întorsura Buzăului

de Monica Vrânceanu | 132 vizualizări
8 dintre cele 36 de apartamente ANL care se construiesc la Întorsura vor fi folosite pentru cazarea medicilor Autoritățile locale din Întorsura Buzăului vor oferi opt locuințe pentru medicii care vor alege să vină aici pentru a-și practica meseria și a-și construi o viață. Pentru că startul plecărilor medicilor de la Întorsura Buzăului a fost dat deja, chiar la finele acestei luni Spitalul urmând să rămână fără medic pediatru, autoritățile locale au luat în calcul atragerea cadrelor medicale prin oferirea unor facilități

8 dintre cele 36 de apartamente ANL care se construiesc la Întorsura vor fi folosite pentru cazarea medicilor

Autoritățile locale din Întorsura Buzăului vor oferi opt locuințe pentru medicii care vor alege să vină aici pentru a-și practica meseria și a-și construi o viață.

Pentru că startul plecărilor medicilor de la Întorsura Buzăului a fost dat deja, chiar la finele acestei luni Spitalul urmând să rămână fără medic pediatru, autoritățile locale au luat în calcul atragerea cadrelor medicale prin oferirea unor facilități tinerilor rezidenți care termină facultatea.

Astfel, 8 dintre cele 36 de apartamente care se construiesc la Întorsura Buzăului în cadrul Programului ANL vor fi folosite pentru cazarea medicilor care aleg să vină aici.

„Primăria are dreptul de a dispune, tocmai în acest scop al atragerii de profesioniști, de 25% din apartamentele construite în sistemul ANL. Prin urmare aceste locuințe vor merge către tinerii medici pe care sperăm să-i atragem astfel aici, căci asigurarea locuinței înseamnă totuși ceva”, a declarat primarul Leca Băncilă.

Potrivit acestuia, blocurile ANL de la Întorsura Buzăului sunt destul de aproape de finalizare, ele urmând să fie date în folosință înainte de prima jumătate a anului viitor; în ceea ce privește numărul cererilor de repartizare, acesta depășește deja 150.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
G . F., 21 octombrie 2010
se pare ca incep sa se miste lucrurile in privinta rezolvari prolemei servicilor medicale la Intorsura Buzaului,servici care in momentu de fata sint aproape inezistente, noroc cu primaru Bancila ca a citeste integral
Costi Holospin, 21 octombrie 2010
Este salutara aceasta interventie a primariei, iar celelalte apartamente ar fi imperios necesar sa ajunga in posesia tinerilor nevoiasi cu o situatie materiala mai precara, in prima faza ar fi bine sa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.