ACTUALITATE 25 octombrie 2021

Lucrările la bazinul didactic de înot din Întorsura Buzăului vor începe marți

de David Leonard Bularca | 921 vizualizări

Lucrările la bazinul didactic de înot din Întorsura Buzăului, care va fi situat pe strada Gheorghe Doja, vor începe de marți, 26 octombrie, a anunțat edilul Raul Urdă prin intermediul unui videoclip postat pe pagina personală de Facebook.

„De săptămâna viitoare, de marți (n. red. 26 octombrie), vor începe lucrările unui alt proiect ce urmează să fie implementat în Întorsura Buzăului, bazinul de înot, bazinul didactic de înot”, a anunțat edilul din Întorsura Buzăului. 

În același videoclip, primarul Raul Urdă a prezentat și alte realizări ale Primăriei din ultimul an, de când a preluat conducerea orașului. 

Demersuri pentru realizarea bazinului de înot didactic au fost realizate încă din anul 2019, când s-a cerut finanțare de la Compania Națională de Investiții (CNI). 

În mai 2021, proiectul coordonat de CNI nu a primit aviz ISU, pentru că nu respecta cerințele prevăzute pentru securitatea la incendiu. După ce s-au implementat modificările cerute de ISU, în iulie 2021 a fost emisă autorizația de construcție

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.