ACTUALITATE 5 august 2013

Iubitorii Trabantului s-au întâlnit în Covasna

de Székely Emőke | 70 vizualizări

Clubul Autocrono din Sfântu Gheorghe a organizat la sfârșitul săptămânii o nouă ediție a întâlnirii trabantiștilor, eveniment la care au participat în jur de 50 de iubitori ai acestei mașini. Spre deosebire de anii trecuți, acum și locuitorii din Sfântu Gheorghe au avut ocazia să admire mașinile considerate de unii a fi deja de epocă.

„Anul acesta ne-am gândit să includem și Sfântu Gheorghe în program, astfel după ce sâmbătă dimineața trabantiștii au defilat în Covasna, s-au îndreptat spre reședința de județ, totul făcând parte dintr-un concurs. Astfel participanții au avut misiunea de a găsi cât mai multe obiective turistice din Sfântu Gheorghe, să le fotografieze, și pentru fiecare obiectiv găsit au primit puncte. Printre obiective au fost Catedrala Ortodoxă, statuia lui Mihai Viteazul sau Muzeul Național Secuiesc” – ne-a declarat președintele Autocrono, Simon Árpád.

Ziua de sâmbătă s-a încheiat la Chichiș, apoi duminică trabantiștii au defilat pe străzile din Brașov, după care și-au luat rămas bun cu speranța că se vor întâlni și la anul. Printre Trabanturile prezente la această ediție au fost câteva clasice, la care nu s-au făcut modificări, însă unii au investit bani serioși pentru a transforma această mașină într-o bijuterie.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.