ACTUALITATE 15 septembrie 2021

Incendiu puternic la un șopron din localitatea Pachia

de Iulia Drăghici - Taraș | 2085 vizualizări

Echipe de intervenţie, alcătuite din 25 de pompieri specializaţi în stingerea incendiilor, din cadrul Detaşamentului Sfântu Gheorghe, Secției Târgu Secuiesc şi voluntari ai SVSU Covasna s-au deplasat în această dimineață în localitatea Pachia, imediat după observarea şi anunţarea unui incendiu produs la o gospodărie. 

Ajunşi la locul în care se dezvolta incendiul, pompierii au constatat că arderea se manifesta la un șopron din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp și exista posibilitatea extinderii acestuia la un atelier mecanic și la o magazie de cherestea.

Echipajele de pompieri au acţionat eficient cu 5 autospeciale de stingere reuşind să stopeze extinderea flăcărilor la anexele din vecinătate și să limiteze arderea la nivelul șopronului din lemn în care erau depozitate circa 3 tone de fân balotat și aproximativ 5 mc de cherestea. 

În acest eveniment, din fericire, nicio persoană nu a suferit arsuri sau intoxicare cu fum, iar cauza probabilă generatoare a incendiului o reprezintă tăierea sau lipirea unui material folosind aparatură de sudură fără respectarea normelor de prevenire a incediilor.

Sursa: comunicat de presă ISU Covasna.

Sursa foto: ISU Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.