ACTUALITATE 24 august 2022

În jur de 70 de cai au participat la concursul de tracțiune de la Barcani

de David Leonard Bularca | 1908 vizualizări

Aproximativ 70 de cai au fost înscriși la concursul de tracțiune organizat sâmbătă, pe 20 august, la Barcani. În cadrul aceluiași eveniment, a fost organizată și o expoziție de berbeci. Primarul, Nicolae Pastor, spune că anul acesta evenimentul a fost mai popular, față de ediția de anul trecut. 

„A fost o atmosferă plăcută, plină de admirație față de caii prezenți (aproximativ 70 de cai). Am văzut foarte multă lume care a stat cu drag până seara târziu să vadă „deznodământul”, la momentul premierii. Am avut și o expoziție de berbeci, care am văzut că a surprins plăcut publicul. Față de ediția anului trecut, am văzut mult mai multă lume, ceea ce m-a bucurat enorm”, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, edilul. 

Clasamentul final al concursului de tracțiune a arătat astfel: 

Locul I – Valentin Preda, alături de caii Cimbru și Mișu;

Locul II – Socacs Sandor, alături de caii Joncsi și Somu;

Locul III – Ioan Olaru, alături de caii Fredy și Relu. 

Concursul de tracțiune și expoziția de berbeci au fost anunțate la începutul lunii august, atunci când Nicolae Pastor ne spunea că evenimentul continuă din mândrie față de activitatea fermierilor locali și pentru a duce mai departe tradiția. 

La finalul săptămânii trecute, la Barcani au avut loc și noi ediții ale „CAMP10NATULUI ZONAL DE FOTBAL” și „BARCANI TRAIL RUN”, organizate de Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani”, la care au luat parte sute de oameni. 

Sursa foto: Nicu Pastor / Facebook

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.