SPORT 23 august 2022

FOTO. Două zile dedicate sportului și naturii, la Barcani

de David Leonard Bularca | 1524 vizualizări

Sute de oameni au participat la finalul săptămânii trecute la activitățile organizate de Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani” în localitatea covăsneană. Peste 130 de participanți au alergat în cadrul „BARCANI TRAIL RUN”, iar 10 echipe și-au arătat talentul pe terenul de fotbal. Organizatorii spun că a fost cel mai reușit eveniment pe care l-au realizat până acum. 

„Ce zile… pline de emoție, zâmbete și energie! Peste 130 de participanți la BARCANI TRAIL RUN și 10 echipe înscrise la CAMP10NATUL ZONAL DE FOTBAL! Am pictat, am alergat, am sărit în saci, am tras de funie și am jucat fotbal! A fost minunat, iar pentru asta vă mulțumim tuturor celor prezenți”, se arată într-un mesaj publicat luni pe pagina de Facebook a organizatorilor. 

Președinta Asociației de Tineret „Împreună pentru Barcani”, Raluca-Maria Bularca, spune că totul a fost ca o poveste desprinsă dintr-un basm. 

„În ochii mei, totul a ieșit impecabil, cea mai reușită ediție a noastră, ca Asociație! Am văzut atâtea zâmbete în cele două zile, cât să-mi bucure câțiva ani! A fost ca o poveste desprinsă dintr-un basm, iar imaginile vorbesc de la sine! Atât copiii, cât și părinții au fost fascinați de tot ce s-a întâmplat! Activitățile au fost unele deosebite, care i-au ținut în priză pe toți cei prezenți! Ne-a entuziasmat foarte tare și dorința părinților de a alerga după încheierea competiției”, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, organizatoarea. 

În cadrul turneului de fotbal, clasamentul a fost următorul: 

LOCUL I: F.C. FLOROAIA 

LOCUL II: F.C. BARCANI-LUGHET

LOCUL III: F.C. LĂDĂUȚI

Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani” a mulțumit tuturor celor care i-au ajutat pentru buna desfășurare a evenimentului. 

„Mulțumiri mai aducem și oamenilor care au făcut posibilă realizarea acestui eveniment: Consiliul Județean Covasna, echipa de la Primăria Barcani și domnului primar - Nicu Pastor, voluntarilor, prezenți la fiecare eveniment, sponsorilor: AUTO CAMBIO SRL, S.C. PETROMAR IMP.EXP SRL, S.C. ȘOR ANA-MARIA, COMERȚ LUCI SRL, NICU MUREA, LAURENȚIU FLOROIAN, S.C. EVOLUTION SRL, S.C. PPSC UNIVERS SRL, NEAGOVICI NEGRILA SRL, arbitrilor Amoroso Seby Baciu și Bogdan Stroie”, conform organizatorilor. 

Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani” a luat naștere în anul 2021, iar de atunci a organizat evenimentul „Hai la Barcani”, dansuri populare pentru copii în comună, dar și diferite acțiuni caritabile. 

Sursa foto: Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani” – Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.