ACTUALITATE 21 februarie 2022

IȘJ Covasna: 18 elevi și preșcolari au ieșit pozitivi la COVID-19 săptămâna trecută

de David Leonard Bularca | 677 vizualizări

În perioada 12-18 februarie, un număr de 18 elevi și preșcolari din județ și șase cadre didactice au fost confirmați cu virusul SARS-COV-2, a transmis, vineri, Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Covasna. O clasă de la Liceul „Kőrösi Csoma Sándor” a avut activitatea suspendată, dar de luni, 21 februarie, și aceștia au putut reveni în bănci. 

„Din data de 12 februarie 2022 și până în prezent, în județul Covasna au fost confirmați cu virusul SARS-CoV-2 18 elevi și preșcolari, 6 cadre didactice.  

În acest moment în evidența I.Ș.J. Covasna sunt 18 cazuri active la elevi și preșcolari, 6 cazuri active la cadre didactice, și nu sunt cazuri active la cadrele didactice auxiliare și nici la personalul nedidactic. Activitatea față în față este suspendată la o singură clasă din cadrul Liceului „Kőrösi Csoma Sándor” Covasna din cauza apariției a 3 cazuri de infectare în rândul elevilor în termen de 7 zile. Acești elevi vor începe școala luni, 21 februarie (astăzi fiind ultima zi de suspendare)”, se arată într-un comunicat de presă transmis de șeful IȘJ Covasna, Kiss Imre. 

De asemenea, săptămâna trecută, 111.200 de teste de salivă pentru detectarea virusului SARS-COV-2 au ajuns în școlile covăsnene.

Sursa foto: unsplash.com

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.